Bukser til kvinder er andet og mere end jeans

Bukser til kvinder er meget mere end bare jeans. Selv om jeans altid er det man falder tilbage til, så findes der faktisk mange andre bukser til kvinder. Både i andet stof, i andre former og i helt andre farver.

Bukser eller kjoler

Uanset hvilken stil du vælger så ender valget altid på om det er kjole eller bukser. Bukser er nemt. De skal bare være nogenlunde pæne og ensfarvede, så kan de altid suppleres med en flot trøje eller skjorte. Kjoler er lidt svære, specielt om vinteren. Om den skal være lang, kort eller midt i mellem er bare det første valg. Om den skal sidde tæt eller ikke er det næste spørgsmål. Så kommer alt det med farve og mønster. Og bagefter kommer så alt det med om det er leggins, strømpebukser eller jeans, der skal udgøre resten af påklædningen. Valget mellem kjole og bukser kan sagtens ende med begge dele.

Den moderne kvinde

Den moderne kvinde har stil. Ofte har hun mere end en stil. Eller i hvert fald en stil med variationer. Garderoben består både af bukser og kjoler, plus alt derimellem. Den moderne kvinde er også en bevidst kvinde. Hun handler ikke altid i byens modebutikker. Nogen gange går hun direkte i genbrugsbutikken og finder alt det nødvendige der.

Byt og brug igen

Den grønne omstilling er nået ind i vores garderobe. Stil er ikke længere kun noget vi køber, helt fra ny, i en butik fuld af nye ting. Omtanke har langt om længe lært os at genbruge og at bytte. Mange unge kvinder lader ikke noget tøj gå til spilde, men forærer det til hinanden, eller bytter med hinanden. De køber kun nye bukser, når det er allermest nødvendigt. Den grønne omstilling er også forbrugerens ansvar, det ved de unge kvinder godt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments are closed.