Den perfekte gave til manden der har alt

Noget af det sværeste i livet er at finde en god gave til en kæreste, der vitterligt bare har alt i forvejen. Herresmykker er dog virkelig blevet in, og ligesom du altid bliver glad for smykker, kan det også være, at din kæreste bliver glad.  der er kommet for at blive, så hvorfor ikke overraske ham med et ur? 

Går mænd med smykker?

Vi lever i en tid, hvor kønsroller er i opløsning, og derfor kan mænd selvfølgelig også gå med smykker, ligesom kvinder altid har kunne. Det gælder alle smykker lige fra halskæder, armbånd, øreringe til ringe til fingrene. Hvis din kæreste alligevel forbinder smykker med noget feminint, bør du gå efter smykker med et mere maskulint udtryk. Et ur vil højst sandsynligt heller ikke falde i dårlig jord, da et armbåndsur nok er det mest almindelige herresmykke. 

Hvilket ur skal du gå efter?  

Det er et rigtig godt spørgsmål. Det handler selvfølgelig mest om, hvad netop din mand bedst kan lide. Hvis din mand allerede har et ur i forvejen, kan du jo gå ud fra noget, der ligner en lille smule. Du kan også gå en helt anden vej og overraske ham med et nyt look. Det er jo ikke værre end, at uret kan byttet, hvis det ikke lige falder i hans smag. En ting er sikkert, og det er, at de flotte Casio ure plejer at være en sikker vinder. 

Gå efter en god kvalitet

Et ur kan holde i mange år, hvis du blot har ville bruge lidt penge på det. Ure holder væsentligt længere, hvis både selve uret og remmen af lavet af gode og holdbare materialer. Det ville være ærgerligt, hvis din kæreste bliver glad for uret, men det så hurtigt går i stykker, begynder at miste farve eller smitter af på huden. Ligeledes skal du huske at spørge din kæreste, om han har nogle former for allergier i forbindelse med smykker og forskellige materialer. Nikkelallergi er en af de største syndere, når det kommer til smykker, og desværre er der nikkel i rigtig mange produkter. Så husk hellere at spørge, hvis du ikke ved det. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments are closed.