Drømmekroppen kan give dig mere selvtillid

Har du også tænkt over, hvad folk egentlig mener, når de snakker om drømmekroppen? Er det deres egen ide om den perfekte krop, eller er det en mere generel ide om, hvordan menneskekroppen helst skal se ud?

I denne artikel forbliver fokuseret på den første kategori – nemlig at drømmekroppen ikke er en bestemt ting, men at den bestemmes af, hvem man er, og hvad der skal til for at man føler sig bedst muligt tilpas i sin egen krop.

Drømmenkroppen er forskellige fra person til person

Der er netop ikke et endegyldigt svar på, hvordan den perfekte krop ser ud, og dermed også hvordan man får bedst selvtillid, for der er nemlig så mange forskellige kroppe, som på hver sin måde er smuk.

Der er nogen, der opnår drømmekroppen ved hjælp af abs træning, hvor andre opnår den ved egentlig ikke at tænke alt for meget over, hvad de spiser og hvor meget motion de dyrker. Det er meget forskelligt, hvad der skal til, for at man får det bedre med sig selv, og lige netop derfor ser drømmekroppen også forskellige ud afhængig af, hvem man er.

Få det bedre med dig selv

Hvis du oplever, at du ikke har så godt selvværd eller selvtillid, og at det nok ret sikkert er fordi du ikke kan lide, hvad du ser i spejlet, så handler det om aktivt at gøre noget.

Enten kan du lære at blive glad for det, du ser, elske dig selv og forstå, at alle jo ser forskellige ud – det er i hvert fald meget gode ting at kunne sige til sig selv. Ellers må man jo også gøre noget fysisk for det – altså træne sin mave, hvis man synes den er blevet lidt for blævrende, eller hvad man nu ellers kunne være utilfreds med.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments are closed.