Få længere øjenvipper med Maybelline

Lash Stiletto mascaraDrømmer du om at få længere øjenvipper? Noget af det mest forførende ved os kvinder, er vores øjenvipper, og stort set alle kvinder drømmer om at få længere øjenvipper. Det giver et forførende og uskyldigt sensuelt look med længere øjenvipper, som alle mænd er vilde med. Maybelline Lash Stiletto Ultimate Length mascara giver op til 70% længere øjenvipper, og det bedste af det hele er, at den kun koster 119 59 kr.!

Gå til tilbud

Med Lash Stiletto Ultimate Length mascara fra Maybelline New York er lavet for at give dig længere øjenvipper, og den lover at give dig op til 70% længere øjenvipper. Lange øjenvipper giver et super dramatisk look, som vil være rigtig godt til fest. Alle dine veninder vil blive misundelig på, at du har længere øjenvipper!

Børsten på denne mascara hedder Grip and Extend, og er specialudviklet til at give dig længere øjenvipper. Børsten giver den ultimative påførsel af mascaraen, og den hjælper med at strække dine vipper til maksimal længde, som vil give dig meget længere vipper. Med denne mascara er der altså tale om et 100% naturligt resultat, hvor du – helt uden brug af falske øjenvipper – kan få længere øjenvipper, som du altid har drømt om – og det er med dine egne vipper!

Lash Stiletto Ultimate Length er en super billig mascara, hvis du vælger at købe den det rigtige sted. Til en så lav pris, får du en virkelig god og billig mascara, der vil give dig længere øjenvipper med det samme. Den er tilmed testet af øjenlæger, og er godkendt til at blive brugt sammen med kontaktlinser – så du har ikke nogen undskyldning for ikke at købe denne fantastiske mascara og nyde synet af dine længere øjenvipper med det samme.

Er du klar til at få længere øjenvipper og tiltrække en masse misundelige blikke fra dine veninder?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

, , , ,

Comments are closed.