Flydende eyeliner fra Lancôme på tilbud

Lancôme Artliner flydende eyelinerStår du og mangler den perfekte eyeliner, der kan give dramatiske øjne? Så skal du have fat i en flydende! Det gode ved en flydende eyeliner er, at den kan give en meget mere intens farve, end en almindelig blyanteyeliner. Men pas på, for der findes mange forskellige flydende eyelinere, og nogle af dem er virkelig svære at lægge på øjnene. Denne flydende eyeliner fra Lancôme er et rigtigt godt bud på, hvordan en god, flydende eyeliner bør se ud. Du har en lang påførningsbørste, så der er noget at holde på. Men den flydende eyeliner her er også lavet som en tusch, hvilket gør det nemt for dig at lægge den pænt og præcist. Lige nu er denne flydende eyeliner fra Lancôme på tilbud fra 250 kr.  til bare 219 kr.!

Gå til tilbud

Hvis du gerne vil skabe dramatiske øjne med en dyb, sort eyeliner, så skal du have fat i denne flydende eyeliner fra Lancôme. Den er udformet perfekt til at sikre dig ultimativ påføring af den flydende eyeliner. Flydende eyeliner kan ellers være lidt svær at påføre på øjet, hvis selve eyelineren ikke er lavet på den lidt tusch-agtige måde, som denne flydende eyeliner fra Lancôme er.

Med en flydende eyeliner får du et meget mere intenst resultat, fordi farven i den er så kraftig i forhold til andre former for eyelinere. Der er mange, der bruger flydende eyeliner til at lave et “winged” look, hvilket betyder, at du lader stregen fra eyelineren fortsætte ud i en lille spids. Dette kaldes også “katteøjne” af nogen. Hertil er en flydende eyeliner perfekt, og især sådan en som denne fra Lancôme vil gøre det nemt for dig at lave flotte katteøjne.

Du tager bare din flydende eyeliner, og så lægger du den som du normalt ville gøre. Når du er færdig, sætter du en lille prik, der skal vise dig, hvor du gerne vil have din lille “vinge” eller “spids” af katteøjet til at slutte. Så tegner du en streg fra prikken og ind til øjets kant. Du tegner en anden streg fra prikken og ind til det sted på dit øjenlåg, du vil have, de skal møde din anden eyeliner. Til sidst fylder du den “trekant” ud, du har skabt i kanten af øjet, ud med din eyeliner. Resultatet er smukt og ser meget professionelt ud!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,

Comments are closed.