Fudge salt spray giver dit hår et naturligt look

fudge salt spray

Fudge Salt Spray er en hårspray med saltvand, og det er især godt for dig, hvis du er vild med dit hår efter en strandtur. Mange får et virkelig flot hår af at benytte saltvand. Du kan få den på tilbud til 119 kr.

Gå til tilbud

Fudge salt spray er let at påføre og den fungerer på samme måde som en almindelig hårspray. Modsat de mange hårsprays er den et naturligt produkt, og hvis du gerne vil undgå kunstige produkter, er en saltvands hårspray et oplagt valg. Den giver et strandlook. For de flestes vedkommende betyder det, at du får flot krøllet hår.

Hvis du er vild med dit hår, når du har været på stranden, så kan du ligeså godt udnytte det og have muligheden for at skabe strand-looket. Det er især en fordel herhjemme, hvor det ikke er standvejr særlig mange gange om året.

Det gode ved fudge salt spray er, at vi alle sammen ved, hvordan vores hår kommer til at se ud, når vi tilfører det saltvand. Det er ikke altid til at vide, hvordan dit hår kommer til at se ud, hvis du bruger en ny hårspray. Selvom du aldrig har prøvet fudge salt spray bliver du ikke overrasket over resultatet, da dit hår kommer til at se ud på samme måde, som det altid gør, når du har været i saltvand.

Fudge salt spray dufter af kokos og pina colada. Når nogen dufter til dit hår, efter du har brugt fudge salt spray, vil de straks tænke på sol og strand. Minderne fra ens sidste strandtur er altid populære, og hvorfor skulle du ikke ønske dig at lugte sådan.

Hvis du ikke tidligere har prøvet en saltvandspray, er fudge salt spray en god begynderspray, da den er let at benytte. Den giver let til medium hold i dit hår, så du skal ikke benytte den, hvis du skal styles helt op inden en bytur. Du skal bruge den, hvis du vil have det naturlige look. Det er især et godt hverdagslook. Er du allerede vild med stand og varme, kan vi kun anbefale, at du prøver sprayen.

Gå til tilbud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Fudge salt spray giver dit hår et naturligt look, 9.0 out of 10 based on 2 ratings

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.