fyldige øjenvipper: Max Factor 2000 Calorie Mascara

billig mascara god kvalitetDrømmer vi alle ikke om at have forførende, fyldige øjenvipper, der kan slå benene væk under vores udkårne? Der er rigtig mange kvinder, der ønsker sig mere fyldige øjenvipper, fordi det er noget af det mest forførende ved kvinden.  Desværre er det ikke os alle, der er udstyret med sådanne vipper. Men det findes der råd for! Med Max Factors 2000 Calorie Mascara får du op til 300% mere fyldige øjenvipper! Lige nu koster den kun 99 kr.  59 kr.!

Gå til tilbud

Max Factors 2000 Calorie Mascara er skabt for at give dig mere fyldige vipper. Dens unikke, kurvede børste hjælper med at give den rette bue på dine vipper, samtidig med at den gør dine øjenvipper mere fyldige. Den kurvede børste gør også, at det bliver nemmere for dig at fange de aller yderste øjenvipper, og når der først kommer volumen på dem, vil det være med til at åbne dine øjne op, så de synes større og mere forførende.

Der er også synlige resultater, selvom du måske har meget tynde og korte øjenvipper. Med den rette mascara vil du kunne det look, som du går og drømmer om, fordi dine vipper ser meget tykkere og mere fyldige ud.

Hvis du har en lys, nordisk hud og dine vipper er meget lyse, så vil denne mascara passe perfekt til dig. Den fanger alle dine vipper enkeltvis, og giver dem god fylde og rigtig intens farve. Til vores meget lyse, skandinaviske hud, passer en dyb sort mascara virkelig godt, og den giver os et meget dramatisk look. Max Factors 2000 Calorie Mascara er rigtig god, fordi den sorte farve er meget intens og sætter 100% fokus på dine vipper.

Så hvis du ønsker dig øjenvipper, der synes mere fyldige, end de er, og hvis du gerne vil have fuld fokus på dine øjenvipper med en intens, sort mascara, så er 2000 Calorie den perfekte mascara til dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

, , ,

Comments are closed.