Tilbud på ghd glattejern IV Salon Styler

ghd glattejern billigt på tilbudHar du nogensinde hørt om ghd glattejern? Ghd er et genialt mærke, der laver nogle af verdens allerbedste glattejern. De bruges af kendte stjerner i Hollywood, men de er i en priskategori, så vi almindeligt dødelige også kan være med. Ghd IV Salon Styler er den største af ghd glattejern, der findes, og er meget ideelt til langt hår, kruset hår og krøllet hår. Lige nu er ghd IV Salon Styler sat ned fra 1399 kr. og du kan derfor nå få dette glattejern til blot 1198 kr.!

Gå til tilbud

Dette ghd glattejern, IV Salon Styler, er det ghd glattejern, der har de bredeste varmeplader. Det er derfor helt perfekt, hvis du har rigtig langt, tykt hår, men også hvis du har kruset eller krøllet hår. Teknologien bag ghd glattejern er helt unik, da varmepladerne er lavet på en sådan måde, at de fordeler varmen jævnt over håret, ligesom de tilfører håret en unik glans. Herudover er ghd glattejern et af de allerbedste på markedet, og du vil blive overrasket over, hvor mange forskellige styles du kan lave med dit ghd glattejern.

Den unikke teknologi bag ghd glattejern finder du også i ghd IV Salon Styler, som bare er udstyret med en bredere varmeplade end de andre glattejern fra ghd. De brede varmeplader på dette ghd glattejern giver dig mulighed for at style større sektioner hår end med de andre ghd glattejern. Det er derfor også hurtigere at style sit hår med ghd IV Salon styler, da den brede varmeplade giver dig mulighed for at style mere hår ad gangen, end de andre ghd glattejern gør.

Men ghd IV Salon Styler kan ikke kun glatte dit hår ud – det kan også lave store, flotte krøller. Jo større varmeplader, dit ghd glattejern har, des større krøller kan du lave med det. Ghd IV Salon Styler er derfor det ideelle ghd glattejern til at lave store, flotte krøller, der vil være rigtig flotte i meget langt hår.

Ghd glattejern bliver varmt i løbet af få sekunder, og den unikke måde, varmepladen er bygget op på, styler dit hår kun ved hjælp af varmen fremfor friktion. Med dit ghd glattejern behøver du altså ikke at klemme jernet hårdt om dit hår for at opnå det ønskede resultat, ghd glattejern klarer det helt automatisk og efterlader dit hår smukt, stylet og skinndende.

Det avancerede elektroniske kredsløb, der er i et ghd glattejerns varmeplader garanterer dig, at varmen opretholdes under hele stylingen, så du med dit ghd IV Salon Styler glattejern altid får det ønskede resultat, uden at skulle køre ghd glattejern hen over det samme hår igen og igen.

Men denne ghd IV Salon Styler får du et hav af muligheder for at style dit hår, og det er faktisk kun din egen fantasi, der sætter grænser med et ghd glattejern som dette!

lige nu får du også en varmebeskyttende spray med fra ghd, når du køber et ghd glattejern! Ghd varmebeskyttende spray har en værdi af 199 kr., men lige nu får du den altså gratis med ved køb af ghd glattejern på tilbud. For selvom ghd glattejern er skånsom mod dig hår og er et af de bedste glattejern på markedet, så er det altid en god idé at passe ekstra godt på sit hår, og det kan du med ghd’s varmebeskyttende spray!

Gå til tilbud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tilbud på ghd glattejern IV Salon Styler, 10.0 out of 10 based on 1 rating

, , , ,

Comments are closed.