ghd IV Mini Styler tilbud

ghd glattejern på tilbud Ghd laver glattejern, der er enormt populære og som bør være at finde i enhver kvindes toiletskab. Lige gyldigt hvilket look, du er ude efter og hvilken slags hår, du har, så findes der et ghd glattejern, der passer perfekt til dig og til dine behov. Ghd glattejern er ret dyre, men vi har spottet ghd glattejern på tilbud til jer! Ghd glattejern koster normalt 1399 kr., men nu er det på tilbud til kun 1198 kr. + du får en ghd hair spray med gratis!

Gå til tilbud

ghd IV Mini Styler er den mindste i serien af ghd glattejern. Den lille størrelse gør den helt ideel til at tage med på rejser eller weekendture, hvor der ikke er så meget plads i tasken. Udover sin smarte, lille størrelse, er ghd IV Mini Styler helt perfekt til brug, hvis du har kort hår eller til pandehår. ghd IV Mini Styler kan dog også sagtens bruges i alle slags hår – selv langt – men det er oftest mest brugt af kvinder med kort hår, til mænd eller til pandehår.

Der ligger en unik og banebrydende teknologi bag ghd IV Mini Styler, som dit hår vil elske. ghd IV Mini Styler har med sine mindre plader og rundere tromler det perfekte fundament til at skabe super smukke slangekrøller. Og nu tænker du måske:

“Kan man lave krøller med et glattejern?”

Og ja, det kan man snildt – ghd IV Mini Styler er helt perfekt til at lave de smukkeste, bløde slangekrøller med. Men selvfølgelig kan ghd IV Mini Styler også bruges til at glatte hår med. Det er især helt ideelt til korte frisurer, etager, pandehår og til mænd, som gerne vil have glattere hår.

ghd IV Mini Styler består af to keramiske varmeplader, som er helt unikke på den måde, at de sørger for den mest jævne varmefordeling under udglatningen af dit hår. Dette er meget unikt for ghd glattejern, og det er i sandhed en af grundende til, at ghd glattejern er så anerkendte og bliver brugt verden over af bl.a. masser af stjerner i Hollywood. Stylingpladerne tilfører også håret en unik glans, mens kruset hår samtidig bliver forebygget.

Når din ghd IV Mini Styler ikke har været i brug i 30 minutter, slukker det automatisk, så du både sparer strøm, men også sikrer dig, at dit ghd glattejern ikke ligger og spreder en masse varme. ghd IV Mini Styler er endda også lavet sådan, at den tilpasser sig den strømspænding, der er i din stikkontakt. Det vil sige, at du kan bruge din ghd IV Mini Styler i hele verden uden at skulle bekymre dig om forskellige spændinger.

Ved at benytte dig af dette tilbud, får du også en varmebeskyttende spray med fra ghd, som beskytter dit hår mod varmen, som dit ghd glattejern tilfører det. Selvom ghd IV Mini Styler er et skånsomt glattejern i forhold til mange andre, der findes på markedet, så er det altid en god idé at bruge en varmebeskyttende spray, så du passer ekstra godt på dit hår. Med i købet på den allerede nedsatte ghd IV Mini Styler, får du også en varmebeskyttende spray fra ghd, der har en værdi af 199 kr.! Er du klar til at have en god dag, hver dag?

Gå til tilbud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
ghd IV Mini Styler tilbud, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , ,

Comments are closed.