MOROCCANOIL Treatment Light

tilbud på MoraccanoilMOROCCANOIL Treatment Light er den lidt lettere tvilling til MOROCCANOIL Treatment, som vi skrev om HER. Denne hårolie er speicielt udviklet til nordisk fint og blond hår. Hvis du har fint og blond hår, så vil MOROCCANOIL Treatment Light passe perfekt til dig. Den indeholder den helt særlige formel, som også kendes fra MOROCCANOIL Treatment, men denne er altså særligt udviklet til fint hår.

Gå til tilbud

Olien giver dig en flot glans og blødgør dit hår uden at fedte det. MOROCCANOIL Treatment Light har en skøn duft, som du helt sikkert vil få en masse kommentarer om, når du har påført den i håret. Når du bruger MOROCCANOIL Treatment Light behøver du kun at bruge en lille smule, som du fordeler på fingrene, som du kører gennem håndklædetørt hår efter et bad. Herefter kan du style dit hår, som du plejer.

Hvis du mellem hårvaske oplever, at dit hår er glansløst, eller dine spidser er tørre og spaltede, kan du bare påføre en lille smule MOROCCANOIL Treatment Light i dit tørre hår, og det vil vise resultater med det samme.

MOROCCANOIL Treatment Light var et kæmpe hit ved Danish Beauty Awards 2012, hvor produktet vandt hele to kategorier, som det første produkt nogensinde – det siger altså en del om kvaliteten af MOROCCANOIL Treatment Light! Det vandt nemlig prisen “Årets Hårplejeprodukt – Professionel” og “Årets Forbrugerpris”. Begge rigtig flotte priser, som virkelig siger noget om kvaliteten.

MOROCCANOIL Treatment er et professionelt produkt, som du kan nyde godt af hjemme, det er nemt at bruge og så holder det længe!
Det, der gør MOROCCANOIL Treatment Light til noget helt særligt, er, at det indeholder antioxidanter, der styrker håret, ligesom det også indeholder fedtsyrer, Omega-3 og og vitaminer, der hjælper med at blødgøre håret. Herudover giver MOROCCANOIL Treatment Light håret beskyttelse mod UV-stråler, hvilket er virkelig godt her i sommermånederne.

MOROCCANOIL Treatment Light har også fået rigtig gode anmeldelser af helt almindelige brugere, der bl.a. skriver at:

“Den er virkelig lækker, og jeg kan ikke leve uden den! Den dufter totalt lækkert og er totalt uundværlig!”

“Mit hår føles mindre skadet efter jeg er begyndt at bruge produktet!”

MOROCCANOIL Treatment Light kan altså noget helt specielt for alle jer, der har tynd, fint og lyst hår. Så klik på knappen herunder og gå direkte til tilbuddet!

Gå til tilbud

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments are closed.