Olapex – vejen til sundt hår

Mange af os drømmer om et sundt hår, som ikke kun ser livsfuldt ud, men også føles sundt og stærkt. Det kan være en livslang kamp, at finde den bedste hårpleje til netop dig. Heldigvis findes der de bedste produkter fra Olaplex, som garanterer dig en direkte vej til sundt og glansfuldt hår.

Dit hår bliver udsat for slid hele tiden, når du går i bad, går ud i solen, træner eller sover. Derfor behøver det også den bedste pleje i form af kvalitetsprodukter. Olaplex er et mærke, som tilbyder et bredt udvalg af forskellige produkter til alt slags hår. 

Olaplex til dig, der går op i dit hår 

Alt hår er unik i sin egen forstand, derfor skal dine hårprodukter også være tilpasset netop din hårtype. Med Olaplex finder du et bredt udvalg af produkter til al slags hårpleje. 

Olaplex no. 0 

Dette produkt er en intensiv bond building behandling, som primer dit hår og reparerer for det for kemiske eller miljømæssige skader.

Olaplex no. 1

Med Olaplex no 1 reduceres kemiske skader I dit hår. Olaplex 1 er en direkte vej til sundt hår, da det både forhindrer fremtidige skader og genopretter det ødelagt hår. 

Olaplex no. 2 

Hvis dit hår er kemisk eller termisk beskadiget er dette produkt et must-have. Olaplex 2 fungerer som en nulstillingsknap med dens Bond Multiplier System, som genopbygger hårets struktur hurtigt og effektivt. 

Olaplex no. 3 

Olaplex hårkur benyttes i kombination med Olaplex 0 som en efterbehandling der sikrer dig sundt og glansfuldt hår. Efter du har vasket primeren ud, kan du påføre hårkuren for optimal beskyttelse. 

Olaplex no. 4 

No 4 Olaplex shampoo kan bruges alene eller i kombination med Olaplex 3. For de bedste resultater kan du lade produktet virke i dit hår i et par minutter, før du skyller det ud igen. 

Olaplex no. 5 

Dette produkt er en Olaplex balsam, som kan kombineres med no 2 eller no 3. Balsammen er med til at give dit hår vitaminer og glans, så du er efterladt med silkeblødt hår efter hver vask. 

Olaplex no. 6 

Olaplex 6 er en leave-in styling cream, som styrker, fugter og beskytter dit hår i op til 72 timer. For fremragende resultater, kan du lave produktet sidde i over natten og style det dagen efter.

Olaplex no. 7 

Denne Bonding Oil er en koncentreret stylingsolie, som reparerer beskadiget hår samtidig med det øger blødheden, glans og styrken. Det minimerer samtidig frizz og genopretter et sundt udseende og tekstur i hvert et hårstrå.

Olaplex no. 8 

Produktet fungerer som en hårmaske, der giver volumen og glans samtidig med, at den fugter dybt og behandler beskadiget hår.  

Du finder alle disse fantastiske hårplejeprodukter og meget mere på Plusshop. Her finder du også de bedste priser på alle produkter fra Olaplex. Bliv medlem af Plusshop og spar op til 80% på kvalitetsprodukter. Du kan frit prøve 30 dage gratis, og opleve alle de fantastiske medlemsfordele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments are closed.