Danmarks billigste OSIS Dust It

Osis Dust It hårpudder tilbud Her hos BeautyGuru hader vi at have en dårlig hårdag! Heldigvis har vi fundet et mirakelmiddel til at skabe fylde og volumen i håret: OSIS Dust It! OSIS Dust It er en hårpudder, der løfter håret ved rødderne og giver fylde. OSIS Dust It skal drysset i håret ved hårrødderne og herefter skal du puffe op i håret med fingrene. For at skabe en ekstra vild effekt, kan du stå med håret nedad og rive godt op i detVi har ledt med lys og lygte og har fundet Danmarks billigste tilbud på OSIS Dust It! Du kan få den til kun 49 kr.!

Gå til tilbud

Der er ikke noget værre end at have en dårlig hårdag, hvor håret hænger helt klistret ind til hovedet. Der mangler noget – der mangler volumen! Her hos BeautyGuru kender vi alt til at have en dårlig hårdag, hvor håret bare ikke vil sidde ordentligt, og det kan være noget så irriterende! Her er en OSIS Dust It uundværlig!

Der findes en masse produkter, der efter sigende skal give fylde i håret, og mange af dem giver også varige resultater, men hvis håret skal sidde hele dagen, så foretrækker vi at bruge OSIS Dust It. Det er en hårpudder, der skal tilføres nede ved hårets rødder i hovedbunden. OSIS Dust It er en hvid, pulveriseret masse, der mest af alt minder om en løs pudder, som man bruger til ansigtet.

Med en OSIS Dust It kan du få volumen i selv det mest “slaskede” hår, og det holder hele dagen! Den lille røde bøtte er blevet danskernes favorit, og rigtig mange har måttet erfare, at det virkelig hjælper med at få volumen i håret. OSIS Dust It er det perfekte tryllepulver til en fræk frisure, du kan lave, når du skal i byen eller bare en helt almindelig hverdagsfrisure med ekstra power og volumen.

Pulveret er nemt at dosere, og bøtten minder måske mest af alt om en saltbøsse. OSIS Dust It kommer ud mellem små huller i låget, akkurat som du kender det fra krydderidåser, og er dermed nem at styre, når den skal i håret. Du drysser simpelthen bare lidt OSIS Dust It ned i hovedbunden langs din skilning og puffer det så op.

Efter en dag med flot hår med masser af volumen, er det nemt at vaske OSIS Dust It ud af håret igen. Du skal bare skylle hårpudderen ud med vand, så nemt er det. Hvis du har brugt meget OSIS Dust It kan det dog være nødvendigt med en smule shampoo for at få det hele ud. Men bare rolig, hårpudderen er skånsom for håret, så brug nok OSIS Dust It indtil du er tilfreds med resultatet.

For at give håret et varigt hold, kan du efterbehandle med OSIS Hair Spray, som går rigtig fint sammen med OSIS Dust It. Der findes en masse forskellige, og du bør vælge den, der passer til din hårtype. Selvom OSIS Dust It hårpudderen holder rigtig godt og giver volumen i håret hele dagen, kan du være på den sikre side og bruge en hårspray for at holde på håret.

Tag tippet: Der er også andre måder at skabe volumen i håret på. Vi kan bl.a. anbefale, at du føntørrer dit hår, mens du vender hovedet nedad. Det hjælper til at skabe hold under håret, så det vil se større og vildere ud. Et andet tip er at tuperer noget af det inderste hår. På den måde vil dit hår også se mere fyldigt ud. Endelig kan du bruge nogle curlere helt nede ved hårrødderne, ligesom du også kan spraye noget hårspray ind under håret.

OSIS har lavet rigtig mange skønne produkter, der hjælper os til at få en god hårdag – hver dag!

Gå til tilbud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Danmarks billigste OSIS Dust It, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

powered by Typeform