Pristjek: Blax hårelastikker

hårelastikker Blax tilbudHar du svært ved at få hårelastikken ud af håret, uden at rive en masse hår med af i forsøget? Eller filtrer dit hår sammen om hårelastikken, så den kan være svær at frigøre igen? Eller mister dine hårelastikker hurtigt sin elasticitet, så de er ubrugelige? Så er der håb forude for dig, for BLAX hårelastikker er løsningen! For kun 49 kr. får du 8 BLAX hårelastikker i valgfri farve!

Gå til tilbud

BLAX hårelastikker har floreret en del rundt i blogland – særligt efter Goodiebox sendte to sæt BLAX hårelastikker ud sammen med deres Goodiebox fra marts. Hos BeautyGuru har vi testet de nye hårelastikker, og vi er bestemt imponerede! Ingen filtrede hestehaler, ingen bøvl med at få hårelastikken ud igen, ingen problemer med, at elastikken hiver hår ud og bedst af alt: ingen slatne hårelastikker!

BLAX hårelastikker virker ellers med det første som noget, du har fået at vide, du ikke må putte i håret! Hvem har ikke prøvet at stjæle en af mors elastikker til køkkenbrug til at lave en “fin” hestehale med? For derefter at hyle i timevis og miste adskillige hår i processen for at få den ud igen? Vi har prøvet det, og det er ikke sjovt! Men selvom BLAX hårelastikker måske lidt ligner noget, vi har dårlige associationer med, så skal der bestemt ikke lyde nogen sammenligning herfra!

Hvor kan man købe Blax hårelastikker?

Du kan købe BLAX hårelastikker i en masse forskellige webshops, men også i Birger Christensen i København og hos nogle udvalgte frisører. Vi synes, det er nemmest at bestille dem hos en webshop, og så kan du tilmed gøre et kup, hvis du vælger at købe BLAX hårelastikker på nettet, for her er de faktisk på tilbud flere steder. 

Du kan købe BLAX hårelastikker i forskellige farver, så du kan få en, der passer perfekt til dit hår eller til det look, du gerne vil skabe. BLAX hårelastikker fås i sort, amber (brun), gennemsigtig og pink. Den sorte er rigtig fin til mørkt hår, og forsvinder næsten, så man ikke kan se den, hvorimod f.eks. den pinke vil skinne op, og kan kreere et flot look, der kan spice din hestehale op! 

Pristjek: Her fås BLAX hårelastikker billigst!

Vi har søgt rundt på en masse forskellige webshops for at finde ud af, hvor du får BLAX hårelastikker billigst! Der er virkelig penge at spare, hvis man ser sig godt efter. BLAX hårelastikker sælges i pakker af 8, og priserne herunder vil derfor være for 8 elastikker, der vil holde til hundredvis af hestehaler, rottehaler og andre fine frisurer! 

Nicehair.dk : 49 kr. pr. pakke

e-voks.dk : 49 kr. pr. pakke

billigvoks.dk : 49 kr. pr. pakke (dog 2 pakker for 90)

ezzence.dk : 62,10 kr. pr. pakke

Vi har selv haft stor succes med at købe på disse webshops førhen, og vil derfor gerne anbefale dem. Men som I kan se her på pristjekket, er der virkelig stor forskel på, hvor meget BLAX hårelastikker koster! 

Vi håber, I bliver ligeså glade for BLAX hårelastikker som vi er!

Skriv jeres spørgsmål i en kommentar herunder! XOXO

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Pristjek: Blax hårelastikker, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Pristjek: Blax hårelastikker

 1. jacob 6. august 2016 at 21:19 #

  er hårelastikkerne fra BLAX så meget bedre end andre??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Trix 10. februar 2017 at 2:14 #

  Thanks for helping me to see things in a difenreft light.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

powered by Typeform