Pristjek: EOS læbepomade

billig eos læbepomadeHos BeautyGuru er vi meget begejstrede over disse fine, økologiske læbepomader fra eos! De har et meget særligt look i forhold til almindelige læbepomader, og det gør dem til noget helt særligt. Med sine moderigtige farver har eos skabt en læbepomade, der ikke bare giver bløde læber, men som også fungerer er en fin accessory!

Gå til tilbud!

EOS, som står for Evolution Of Smooth, har skabt en læbepomade, der ikke sådan lige går af mode. Den fine, æggeformede bøtte med den skønne, økologiske læbepomade bliver mere og mere populær, og vi forstår virkelig hvorfor! Det er vigtigt at pleje sine læber godt, og med EOS læbepomade er du sikret dejligt bløde læber. 

EOS læbepomade står i butikkerne til en pris på hele 80 kr. Men vi har været nogle forskellige webshops igennem, og her har vi fundet en god pris på EOS Læbepomade. Så vi er klar med et lille pristjek på EOS læbepomade til jer, så I sparer så mange penge som muligt, som jo altid kan bruges på noget andet!

Pristjek: EOS læbepomade

Pristjek EOS læbepomade
Webshop Pris Levering Køb her
Billigvoks.dk 49 kr. 1-2 dage Køb her!
Nicehair.dk 52 kr. 1-2 dage Køb her!
Cleanskin.dk 59 kr. 1-2 dage Køb her!

Sidst opdateret: april 2014

 Billigvoks.dk er billigst og kører i øvrigt for tiden et tilbud, hvor du kan få hele 4 forskellige EOS læbepomader til kun 184 kr.! Det giver en stykpris på kun 46 kr.! Gå til tilbuddet her

Hvorfor elsker vi EOS læbepomade? 

Du sidder måske og overvejer, hvorfor vi hos Beautyguru er så vilde med EOS læbepomade? Altså, deres søde udseende taler jo for sig selv, men det er ikke den eneste grund til, at EOS læbepomade er på vores liste over yndlingsprodukter! EOS står jo for Evolution of Smooth, og EOS har udviklet en helt speciel læbepomade, der er rig på rigtig mange gode ting. 

Vi elsker bl.a. EOS læbepomader, fordi de er 95% økologiske og 100% naturlige! Så når du køber en EOS læbepomade gør du ikke kun noget godt for dig selv, men også noget godt for miljøet! Det er bestemt en fordel, at EOS har fokus på miljøet, og deres læbepomader er derfor ikke tilsat nogle former for kunstig kemi, der kan skade dig og miljøet! 

Noget, der også er rigtig godt ved, at EOS læbepomader har fokus på miljøet og er 100% naturlige, er at deres læbepomader også er fri for en masse skadelige stoffer, som man ellers ofte støder på i kosmetik. Dette drejer sig bl.a. om parabener, phtalater og petrolatum, ligesom EOS læbepomade, modsat mange andre læbepomader, også er glutenfri. 

EOS er i øvrigt også kendt for at lave verdens bedste læbepomade, der også er kendt som den læbepomade, der smager bedst. Så skulle du få lidt EOS læbepomade i munden, skal du ikke blive bange – den smager ligeså godt som den dufter! EOS læbepomade giver god fugt og næring til tørre og ødelagte læber, og den holder rigtig længe. Den kan bruges året rundt, og du vil bestemt elske din EOS læbepomade! 

EOS læbepomade indeholder en lang række gode og nærende olier og ekstrater. I EOS økologiske læbepomade finder du bl.a. shea-smør og Jojoba-olie, som hjælper med til at pleje dine læber og give dem næring. EOS læbepomade indeholder i øvrigt også ultra-mange E-vitaminer og antioxidanter. Alle tilsætningsstofferne i EOS økologiske læbepomader er naturligt fremkommet. 

Hos BeautyGuru kan vi ikke se et argument for ikke at købe disse skønne eos læbepomader! Så hvad venter du på? 🙂

Gå til tilbud!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Pristjek: EOS læbepomade , 8.7 out of 10 based on 7 ratings
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

powered by Typeform