Redken Conditioner Fresh Curls

Redken Conditioner Fresh Curls er den perfekte conditioner for dig, hvis du har krøllet hår. Hvis du bruger en almindelig conditioner til dit krøllede hår, risikerer du, at dine krøller forsvinder. Når du bruger Redken Conditioner Fresh Curls beholder du dine krøller i lang tid. Den kan fås på tilbud til 139 kr.

Gå til tilbud

Du ved sikkert allerede, at det er vigtigt at bruge conditioner, når du har vasket dit hår med shampoo. Det gør dit hår blødere og samtidig er det sundt for håret. Især nu med de kolde vintermåneder er det vigtigt, at du bruger conditioner, efter du har brugt shampoo. Ellers risikerer du, at dit hår kommer til at se slidt ud.

For at beholde dine krøller skal du påføre Redken Conditioner Fresh Curls, efter du har vasket alt dit shampoo ud af håret. Det er vigtigt, at der ikke er nogle shampoorester tilbage i dit hår, når du påfører conditioneren. Når du bruger Redken Conditioner Fresh Curls, skal den ikke bruges på samme måde som en shampoo. Du skal påføre den fra spidserne og kramme den op i længderne.

Det er vigtigt, at du gør det på denne måde, da det giver dig det bedste resultat, og derved holder dine krøller i længere tid. Du skal desuden lade Redken Conditioner Fresh Curls være i håret 1-3 minutter, da den skal have lidt tid til at virke. Herefter vasker du den ud af håret på samme måde, som du ville vaske en shampoo ud. Der må ikke være nogle rester tilbage.

Redken Conditioner Fresh Curls kan sagtens bruges flere gange om ugen. Normalt anvendes den ligeså ofte, som du vasker dit hår med shampoo. Det er lettere at holde dine krøller i længere tid, hvis du ikke hele tiden vasker dit hår. Men du kan prøve dig frem, og så finder du hurtigt ud af, hvad der passer bedst til dit hår.

Conditioneren kan helt klart anbefales til dig, som vil beholde sine krøller i lang tid.

Gå til tilbud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,

Comments are closed.