Redken Shampoo Fresh Curls til hår med krøller

Hvis du har krøller, er det vigtigt, at du bruger en shampoo, som er lavet til at passe på krøllet hår. Med Redken Shampoo Fresh Curls får du en shampoo, som gør, at dine krøller holder i længere tid. Det er en kvalitetsshampoo, og du kan få den på tilbud til 129 kr.

Gå til tilbud

Vi har tidligere skrevet om Redken Conditioner Fresh Curls, som du skal bruge efter shampooen. Den kan du læse om her.

For at bruge Redken Shampoo Fresh Curls optimalt, skal du først gøre dit hår helt vådt, og du bør aldrig påfører shampooen i tørt hår. Når dit hår er helt vådt, masserer du shampooen ind i dit hår på samme måde,  som du ville gøre, hvis du brugte en almindelig shampoo.  Shampooen er skønsom for dit krøllede hår, og derfor passer den på dit hår.

Redken Shampoo Fresh Curls er både til dig, som har naturlige krøller og til dig, som har fået lavet krøller ved hjælp af et krøllejern. Hvis du har fået lavet krøller, er det især vigtigt, at du sørger for at vaske dit hår med Redken Shampoo Fresh Curls, fordi ellers kommer dine krøller ikke til at holde i særlig lang tid.

Hver gang du har vasket dit hår med shampooen, bør du altid slutte af med at bruge conditioner, da det gør dit hår blødt, og det kommer også til at føles lettere. Her er det også vigtigt, at du benytter en conditioner til krøllet hår. Det kan klart anbefales, at du holder dig til samme produktserie, da de to produkter er skabt til at supplere hinanden.

Shampooen kan bruges, uanset om du vasker hår regelmæssigt eller ugentligt. Mange frisører anbefaler, at du kun vasker dit hår 1-2 gange om ugen. Hvis du bruger hårprodukter, f.eks. hårspray, bør du vaske dit hår oftere, da det er bedst, at du har helt rent hår, når du sover.

Hvis du har flotte krøller, behøver du ikke bruge noget i dit hår, og så kan du sagtens nøjes med at vaske dit høj 1-2 gange om ugen.

Gå til tilbud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Redken Shampoo Fresh Curls til hår med krøller, 10.0 out of 10 based on 1 rating

,

Comments are closed.