Sådan bliver du hurtigere klar om morgenen

 

Vi kender alle det med, at det kan være rigtig svært at komme op om morgenen. Med nogle få tips kan du faktisk blive hurtigere klar om morgenen, så du kan stå lidt senere op og dermed få lidt mere søvn.

 

Gør dine outfits klar aftenen inden

 

Én af de ting der kan koste rigtig meget tid for nogle er, når dagens outfit skal vælges. Hvis du i stedet gør det aftenen før, behøver du slet ikke tænke på det om morgenen. Når du gør det aftenen inden, behøver du ikke på samme måde stresse over det. På den måde undgår du også at løbe rundt og stresse om morgenen, fordi der er en bestemt bluse, du ikke kan finde.

 

Dertil kan du også sortere i din garderobe, så der faktisk kun er tøj, som du bruger. Hvis der er noget tøj, som du ved, du ikke får brugt, kan du lige så godt smide det ud eller give det til en anden.

 

Investér i et par eyelash extensions

 

Med eyelash extensions kommer dine vipper til at se virkelig fyldige ud, helt uden du behøver at bruge mascara. Du vil få et par vipper med wow-effekt og som vil fremhæve dine øjne, så du kan skrue meget ned for make-uppen. Så hvis du plejer at bruge en stor del af din morgen på at lægge make-up, kan du nu skære ned på den del eller skære den helt fra.

 

Undgå at købe tøj, der krøller

 

Der er ingen, der gider til at stå med et strygejern om morgenen, hvor tiden i forvejen er knap. Derfor gør du dig selv en tjeneste ved udelukkende at købe tøj, der ikke krøller og dermed ikke skal stryges. Ellers kan du investere i en steamer, som har samme effekt som et strygejern, men som er hurtigere at bruge.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments are closed.