Skab den perfekte makeup station i hjemmet

Går du meget op i makeup og beauty? Så har du sikkert altid drømt om at få din egen lille makeup station, hvor du i de helt perfekte rammer kan lægge makeup til både hverdag og fest. At påføre makeup og smukkesere sig er nemlig ikke kun noget, der gør, at man føler sig lidt flottere – det er også noget, som er en hobby for rigtig mange mennesker, og derfor kan man også sagtens gøre lidt mere ud af den setting, man lægger makeup i.

En bord med masser af opbevaringsplads

Hvis man er en vaskeægte makeupfanatiker, så har man sikkert også rigtig meget makeup. Derfor er noget af det vigtigste, når man indretter den her makeup station, selvfølgelig, at man har et makeup bord, der kan rumme alt det makeup, man har. Med et stort bord med mange skuffer har man desuden muligheden for at sortere i sin makeup, så alle øjenskygger ligger sammen, alle bronzere sammen osv.

Spejle, spejle og atter spejle

Det giver sig selv, at man også har brug for minimum et spejl for at kunne lægge en helt perfekt makeup, hvor der hverken er foundationkant eller klumpede øjenvipper. Der er mange, der vælger at få sig et stort spejl, hvor man altså kan se det hele lidt fra afstand. Og så er det også meget smart med et mindre spejl, eventuelt de runde med to sider, så man også kan se sit ansigt tæt på – det er nemlig meget nyttigt, når man skal kigge på de små detaljer.

God lyd i baggrunden

For at fuldende den her makeup station er det også perfekt, hvis man har en god højtaler, som man også er lidt underholdt, imens man er i gang. Find eksempelvis en smart og rigtig god højtaler hos b og o odense – en af deres højtalere vil sikkert passe helt perfekt ind.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments are closed.