SunSpa Tan selvbruner til fitness

Sunspa Tan Fitness

SunSpa Tan Fitness er den perfekte selvbruner til dig, som dyrker masser af fitness. Den er lavet specifik til en folk med en aktiv livsstil. Den fås i øjeblikket på tilbud til 199 kr.

Gå til tilbud

En af de virkelige hårde ting ved at leve i Danmark er, at du skal igennem en lang vinter, hvor du enten kan vælge at gå i solarie eller blive bleg. Flere og flere undgår solarie da det er  kræftfremkaldende, hvis du benytter det for tit. Flere hudeksperter siger også, at det er dårligt for din hud, og du risikerer at få pigment fejl, hvis du får din kulør fra et solarie. Et bedre alternativ er SunSpa Tan selvbruner.

SunSpa Tan Fitness er lavet til dig, som har en aktiv livsstil. Normale selvbrunere virker ikke særlig godt, hvis du dyrker meget motion, fordi du eksfolierer mere end normalt. Det betyder, at selvbruner har svært ved at tilføre kulør til din hud. Derfor skal du bruge SunSpa Tan Fitness, da den er lavet til dit formål.

Den er virkelig let at bruge. Du kan benytte den over hele kroppen, og den påføres blot ved at spraye med god afstand. Det tager ca. otte timer, før  SunSpa Tan selvbruneren kan ses på din kulør. Det anbefales, at du sprayer lidt af gangen, indtil du helt præcist ved, hvordan den fungerer på din krop. Du skal derfor spraye på og vente otte timer. Dagen efter kan du bruge mere, hvis du stadigvæk ikke er tilfreds med resultatet.

Vi anbefaler, at du spørger en god veninde, om hun kan lide din nye kulør. Det kan tit selv være svært at afgøre, om du har fået nok kulør. Det er lettere for andre at se, om du har fået en pæn kulør.

Hvis du normalt føler, at selvbruner ikke virker på dig, kan det sagtens være, fordi du dyrker for meget motion til at få glæde af normale selvbrunere. Prøv i stedet SunSpa Tan Fitness. Så behøver du heller ikke gå igennem vinteren med samme kulør som sne.

Gå til tilbud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
SunSpa Tan selvbruner til fitness, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.