tilbud på ghd børste perfekt til toupering

ghd børste til fyldeDenne ghd børste ser måske ikke ud af meget, men den er enormt populær hos alle, der har prøvet den. Denne lille børste er perfekt til at toupere hår med, men den kan også frisere håret rigtig flot og efterlade et skinnende glansfuldt hår. Lige nu er der tilbud på denne lækre ghd børste, som du vil blive svært glad for. Sat ned fra 139 kr. til blot 118 kr. – du sparer 15%!

Gå til tilbud

Hvis du ikke har sætlig tykt hår, og gerne vil have mere fylde i håret, så er der en masse forskellige ting, du kan prøve. Mange mærker har produkter, der lover dig en masse fede effekter, som giver et stort, fyldigt hår. Men som med så mange andre ting, findes der sjældent mirakler, så hvorfor ikke få selve håret til at fylde mere, og så spare pengene på alle de smarte geléer, volume sprays osv. Her er et produkt, der virker – hver gang.

Med denne ghd børste får du en super simpel løsning på dit problem med fladt og kedelidt hår. Ghd børsten, den såkaldte ghd Narrow Dressing Brush, er nemlig din nye bedste ven, når du vil skabe mere fylde i dit hår. Denne ghd børst er en lille sag med en kæmpe virkning. Den er nemlig perfekt til at lave toupering i dit hår med!

Når man ikke har meget fylde i sit hår, kan det hjælpe at toupere håret helt inde ved hårrødderne, så håret kommer til at fremstå meget større og med mere volume. Denne ghd børste er det perfekte redskab til at lave perfekte touperinger med. Den smarte, smalle ende på børsten, giver denne ghd børste endnu mere funktionalitet, da den kan bruges til at lave skilninger med.

Tip til styling: Start med at lave den skilning, du gerne vil have. Friser dit hår bagud og brug den spidse ende af denne ghd børste til at bestemme skilningen. Når du har din ønskede skilning, så lav to skilninger ca 4 cm til hver side fra den første skilning. Start med den ene af de nye skilninger. Du touperer det hår, der er længst væk fra din ønskede skining med ghd børste og ligger til sidst dit glatte hår ned over det touperede. Nu vil dit hår se meget mere fyldigt ud!

Denne ghd børste er som sagt et sikkert hit hos alle, der prøver den. Den er også perfekt at bruge, hvis du skal i byen og gerne vil have noget lidt vildere hår. Med denne ghd børste er du garanteret flot, stort hår hver dag! Denne ghd børste er endda så lille, at du nemt kan have den med i tasken, hvis du skal være på farten i mange timer. Ghd børsten kan derfor nemt være i din taske. Husk dog altid at bruge en god hårspray, når du har stylet dit hår, så din frisure ikke falder sammen i løbet af dagen.

Få denne skønne ghd børste på tilbud, hvor du sparer hele 15% af normalprisen! Ved at klikke herunder kan du se dette gode tilbud.

Gå til tilbud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
tilbud på ghd børste perfekt til toupering, 10.0 out of 10 based on 1 rating

, , , ,

Comments are closed.