Lær alle de smarte beauty-tricks på nettet

Lægger du den samme makeup hver dag, eller kører du de samme kedelige skønhedsrutiner igen og igen, så er det måske på tide du bør overveje at prøve noget nyt.
Der sker nemlig hele tiden udvikling inden for beauty produkter og hudpleje. Der kommer også løbende nye teknikker til, der kan være smarte for dig at følge med i.

Find masser af tips på Youtube

Selv om der er kommet masser af andre medier til siden Youtube, så er det altså stadig en af de største, når det kommer til DIY videoer, tutorials, guides, produktanmeldelser osv.
Hvis du virkelig vil lære nogle gode teknikker, så er Youtube et rigtig godt sted at kigge.

Følg de populære profiler på Insta

Instagram har også været et populært medie i rimelig mange år, og her findes faktisk rigtig mange fede make-up profiler, som du kan følge.
De mest populære af dem har flere millioner følgere, og deres videoer osv. handler om alt lige fra test af makeups til DIY produkter.
Du kan også rykke dig lidt ud af din komfort zone her og prøve at kaste dig ud i at gå med make up med et mere kunstnerisk udtryk, eller hvordan du bruger make up med dramatiske effekter til festen

Deltag i make-up kurser

Har du overvejet at deltage i et make-up kursus før, men har det lagt for langt væk, så kan du heldigvis også deltage i online make-up kurser og webinarer, hvor du lærer at lægge en flot make up, samt får gode råd og tips til hvilke plejeprodukter der er gode til hvad.
Der findes et hav af forskellige produkter til alt muligt, og det kan især som lidt nyere bruger være svært at finde rundt i, hvad man skal bruge, og hvor man får mest værdi for pengene.

Få styr på net forbindelsen

Overvejer du at deltage i webinar eller andet online kursus så er det vigtigt at have internetforbindelsen i orden, da det ellers hurtigt bliver bøvlet og irriterende, hvis forbindelsen hurtigt bliver afbrudt. Der findes forskellige løsninger på internet, nogle kører på fibernet, nogle på mobilt bredbånd, andre på antennestik.
En af de mest populære løsninger er fibernet, og i dag er fibernet også tilgængelig næsten alle steder.
Du kan dog spare mange penge ved at undersøge forskellige udbydere først og deres priser på fibernet, inden du vælger. Det kan også være, der er penge at spare for dig ved at skifte fra din nuværende leverandør til en ny.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments are closed.