Sådan får du styr på make-uppen til sejlturen

Manden har helt sikkert styr på båden, og lur os, om han ikke også lige har været inde at bruge lidt penge på marineudstyr.dk, så alting spiller til jeres lille get-away på vandet. Men hvad med dig? Har du helt styr på det du skal, herunder at se godt ud som altid.

Det kan godt være en udfordring, især med vand, sol og vind, men bare rolig, her får du guiden til den perfekte make-up

Solbeskyttelse – og masser af den

En essentiel ting for en flot make-up er den rette base, men når du er ude i solen og på vandet i mange timer er solbeskyttelsen endnu vigtigere. Start altid med at lægge din solbeskyttelse under din foundation, det giver dig det bedste resultat. 

Vandfaste produkter

Det siger sig selv, at det nok bliver svært at undgå at blive våd på en ferie på vandet, hvis ikke du ligefrem hopper frivilligt i bølgen blå. Der findes heldigvis masser af vandfaste produkter der sikrer dig mod panda øjne og eyeliner der er tværet ud i solbrillen fordi den er smeltet i sved. 

Vælg naturligt glow

Du kender nok udtrykket less is more, og når du er på ferie kan det ofte være sandt. Den friske luft og den bagende sol vil sandsynligvis få de naturlige farver frem i dit ansigt, hvorfor du også sagtens kan nøjes med produkter der giver dig et ekstra lille glow, og fremhæver den naturlige blush du får

Pak let, og vælg multifunktionelle produkter

Der er måske begrænset plads i kufferten eller ombord på båden, og selvom du gerne ville, kan det være uoverskueligt at have alle dine lækre produkter med i tasken. Derfor anbefaler vi at du pakker det mest essentielle og vælger multifunktionelle produkter. Der findes masser af make up der f.eks. indeholder solfaktor, og som samtidig giver fugt til huden.

Et ekstra tip kan være at bruge renseservietter frem for flydende produkter til rens, de er kompakte og lette at pakke til turen, og kan hurtigt findes frem uanset hvilken situation du står i.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments are closed.