Salonanmeldelse: TOM-K

I denne uge har Beautyguru besøgt den koldingensiske frisørsalon TOM-K, der er en vaskeægte storbysalon i hyggelige jyske omgivelser.

På redaktionen tester vi ofte epilatorer, hårprodukter og meget andet. Men hvis man vil anmelde en tur til frisøren, er der kun én vej: vi måtte på besøg hos TOM-K, en moderne frisørsalon i Kolding.

Vores førstehåndsindtryk af frisørsalonen var positivt, om end det kan være svært at vurdere en salon på baggrund af ting som indretning, musik m.m. Naturligvis tæller det i helhedsindtrykket, men vi kommer jo først og fremmest for at vurdere personalets kundskaber med en saks. Så selvom salonen er hyggelig, rummelig og varm, tæller det ikke med i bedømmelsen.

Mød Marianne

Vores stylist for dagen hed Marianne. Hun er en energisk og imødekommende kvinde, der har omtrent 20 års erfaring.

Selvom vi normalt har specifikke ønsker til vores hår, var en del af testen at tage rådgivningen med i betragtningen. Her var Marianne meget specifik og god til at forklare, præcis hvor vi skulle hen med looket – samt hvad det ville kræve af tid og pleje i forhold til selv at kunne style det tilsvarende. Vigtig viden, så din morgenrutine ikke går fra 30 til 45 minutter.

Hernæst blev frisørudstyret fundet frem, mens en naturlig dialog fandt sted, og vi hørte om den hyggelige jyske by, der er meget mere end blot Kolding Storcenter eller en by på vej mod Århus. Kolding er nemlig også en by med et blomstrende by- og erhvervsliv samt et fantastisk sted at danne familie.

Mens Marianne klippede færdig, vaskede håret og tørrede det, bed vi mærke i flere ting:

  1. Behandlingen var meget skånsom. Føringen med saksen, børste etc. Var meget blid og nænsom. Ikke nogle jag eller stød mod hovedbunden, bare ren afslapning, der gik som hånd i hanke med den rolige atmosfære. Ja, selv føntørringen blev hverken for kold eller varm, det var spot on.
  2. Produkterne var virkeligt gode. Mærket hedder ECOTECH, og er økologisk og lækkert. Ikke blot i konsistens og fylde, men sandelig også i duftene! Ikke mindst var resultatet også fremragende, da håret var mærkbart blødere efter behandlingen. ECOTECH er skabt på grønne opskrifter, fyldt med gode antioxidanter og anti-ageing samt godt for miljøet. Lige noget for os.
  3. De andre kunder smilte også. Særligt dette var med til at forlænge vores indtryk af salonen, da man tydeligt ser, hvordan de faste kunder kommer igen og får behandlinger, der bringer smilet frem. Det er tydeligt, der er en god jargon og et sundt forhold til det lokale liv.

En eksklusiv oplevelse

Efter en god klipning og en behagelig snak kunne vi se efter i spejlet og vurdere det samlede helhedsindtryk.

Resultatet var klart: TOM-K levede op til rygterne som en eksklusiv salon, der leverer billedskønt hår.

Vil vi anbefale salonen til andre: Ja!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Comments are closed.