Fed ghd hårbørste til langt hår

ghd glattejern til hårbørsteBruger du en ordentlig hårbørste til dit hår?  Mange tænker ikke over, at det er vigtigt at have en god hårbørste til deres hår, men når du først har haft en god hårbørste gennem håret, er det svært at gå tilbage til billige hårbørster. Ghd er mest kendt for sit ghd glattejern, men de laver også andre spændende produkter: herunder denne hårbørste til langt hår! Lige nu er den på tilbud fra 199 kr. til blot 179 kr. – du sparer 10%!

Gå til tilbud

Denne ghd hårbørste er en såkaldt pladebørste. Det hedder en pladebørste, fordi det er en hårbørste, der har en store, bred plade. Denne type hårbørster er perfekt til folk med langt hår, og denne ghd hårbørste er et fantastisk redskab til langhårede piger, og den giver det sidste touch, når det kommer til at få styr på de lange lokker.

Denne ghd hårbørste har først og fremmest et enormt flot design, om som alle andre ghd hårbørster, har den en skrå, sølvfarvet ende på selve håndtaget på børsten, med det prominente ghd logo på, som du helt sikkert også kender det fra dit ghd glattejern. Så smuk ser den ud, og den vil se meget sofistikeret ud på dit badeværelse.

Denne ghd hårbørste er også genial til at bruge, når du skal tørre dit hår efter et bad. Den store plade giver dig mulighed for at få spredt håret rigtig godt ud, når du skal tørre det. Efter dit bad tager du din ghd hårbørste og din ghd hårtørrer. Du taget en tot hår og sætter ghd hårbørsten helt oppe ved hårrødderne og bevæger dig langsomt mod hårspidserne. I mens lader du din ghd hårtørrer blæse luft på håret og på den måde tørre det. Ved at sprede håret ud på ghd hårbørsten mens du tørrer dit hår, vil dit hår tørre hurtigere, da varmen fra hårtørren rammer en større flade hår ad gangen. Du vil også samtidig opdage, at det styler håret rigtig flot, når du tørrer det med din ghd hårbørste.

Denne ghd hårbørste er altså det perfekte valg til dig, der har langt, flot hår, der har tendens til at filtre sammen og være svært at rede ud. Denne ghd hårbørste klarer jobbet fantastisk, og du vil få et helt nyt forhold til dit hår og selve stylingen af det. Som med alle andre af ghd’s produkter vil du opleve, at denne ghd hårbørste tilfører dit hår ekstra meget glans, som vil kunne ses efter første brug.

Få fat i din ghd hårbørste til kun 179 kr. i dag:

Gå til tilbud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Fed ghd hårbørste til langt hår, 6.8 out of 10 based on 6 ratings

, , , ,

Comments are closed.