Rosebud læbepomade med smag af mocha og vanilje

Rosebud læbemade

Det danske vejr er hård mod vores læber, og for rigtig mange af os betyder det, at ens læber sprækker. Med en Rosebud læbepomade med mocha smag får du igen bløde læber og smagen af kaffe på dine læber. Den fås på tilbud til 49. kr

Gå til tilbud

Rosebud læbepomade med mocha hedder Smith’s Mocha Rose Lip Balm og den dufter mest af mocha og vanilje. Den indeholder også chokolade og duften af roser. Når du påfører den på dine læber, er det helt klart mest mocha og vanilje, som du og andre vil lægge mærke til.

Det er ikke duften, som giver dig bløde læber, men en række essentielle olier, som sørger for at gøre dine læber bløde, selvom vinteren er hård mod dine læber. Du påfører den ved at tilføje en lille smule på din finger og smøre den ud på dine læber.

Rosebud læbepomade kommer i en lille smart dåse, så udover at du får bløde læber, får du også en læbepomade, som ser smartere ud i din taske. Selvom du er på café, kan du sagtens tage din læbepomade frem. Når du bruger Rosebud læbepomade får du positiv feedback fra folk. Duften af mocha er virkelig unik, og den er med til at give dig en meget behagelig duft.

Rosebud læbepomade er langt bedre end mange af de traditionelle læbepomader, som du kan købe i dit lokale supermarked. Almindelige læbepomader har en kunstig smag, og duften virker ikke særlig feminint.

Smith’s Mocha Rose Lip Balm er et godt valg, hvis du vil dufte godt og have dejlige bløde læber hele tiden. Den kan bruges året rundt, hvis du hører til en af dem, som også får ødelagte læber om sommeren. Selvom du bruger den dagligt, holder den længe, og den er virkelig pengene værd. Hvis du ligesom os er vild med duften af mocha, så skal du helt klart købe denne læbepomade. Her på redaktionen bruger vi den dagligt.

Gå til tilbud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Rosebud læbepomade med smag af mocha og vanilje, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comments are closed.