Suveræn kvalitet: mascara fra Youngblood

mascara fra Youngblood på tilbud

Er du meget opmærksom på, hvad du putter på din hud og på dine øjenvipper? Det er en rigtig god idé at vælge en mascara, der – foruden at give dig lange, smukke øjenvipper – gør noget godt for dine vipper samtidig. Det gør Mineral Lengthening mascara fra Youngblood. Lige nu kan du få den til en super pris på kun 209 kr. – det er billigt for en mascara, der genopbygger dine vipper og kommer til at holde i mange måneder.

Gå til tilbud

Denne smukke mascara fra Youngblood er som sagt ikke kun en mascara, der er lavet for at give dige fyldigere øjenvipper, der også synes længere. Mineral Lengthening mascara fra Youngblood er nemlig også med til at pleje og styrke dine vipper. Hvordan?

Denne mascara fra Youngblood indeholder bl.a. B-vitamin i form af Panthenol og Aloe Vera. Aloe Veraen i denne mascara fra Youngblood går ind og fugter dine vipper, hvilket er utroligt vigtigt for at de kan holde sig lange og fine, uden at knække – for det sidste du vil have er knækkede, uplejede øjenvipper.

Med denne mascara fra Youngblood, er du garanteret et smukt resultat – hver dag. Mens mascaraen giver dig længere øjenvipper med masser af volumen, sørger den unikke formel af gode vitaminer og aloe vera, som der er i mascaraen, for, at dine øjenvipper forbliver velplejede og sunde.

Når du skal påføre denne mascara fra Youngblood, er det et godt tip, at du starter helt inde ved roden af øjenvipperne. Bevæg dig langsomt og i zigzag-bevægelser ud mod spidserne af øjenvipperne. Hvis du gerne vil have et flot, buet resultat, er det et godt tip, at du prøver at presse børsten opad, i mens du bevæger dig udad. Hvis du formår at starte helt inde ved roden af dine øjenvipper, kan denne mascara fra Youngblood give dig de perfekte, fyldige, lange og buede øjenvipper, som du går og drømmer om.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Suveræn kvalitet: mascara fra Youngblood, 10.0 out of 10 based on 1 rating

, , ,

Comments are closed.